Tilbage til webshop

Sanzi Nourishing Night Cream 50 ml

260,00 kr.

 

Dybdegående og fugtgivende natcreme

Nourishing Night Cream er den første natcreme fra Sanzi Beauty, skabt til at give din hud en dybdegående fugtbehandling natten igennem, så du kan vågne op med smuk og gennemfugtet hud. 

Der er udvalgt ingredienser, blandt andet squalane som tager udgangspunkt i kroppens eget fedtstof, men du finder også både Vitamin A og Vitamin C, der giver huden et boost til kollagendannelse samt hjælper mod fine linjer. 

Nourishing Night Cream er naturligvis 100% vegansk og fri for både tilsat parfume og æteriske olier.

En fugtgivende natcreme er ideel for mange forskellige hudtyper, da man her har mulighed for at give sin hud dybdegående pleje i løbet af natten.En natcreme med nøje udvalgte ingredienser, så du får den bedste pleje – samtidig med at alle unødvendige ingredienser er blevet valgt fra. Derfor vil selv den sarteste hud kunne få glæde af Nourishing Night Cream.

Nogle af ingredienserne er blandt andet squalane, som giver vores creme den helt specielle konsistens, som føles blød og lækker på huden – men som stadig trænger hurtigt ind. Du finder desuden sheasmør, som er med til at blødgøre huden.

Der er også tilsat en række aktive ingredienser, bl.a. C-vitamin der giver huden glød og mindsker fine linjer, mens E-vitamin er med til at skabe en ensartet hudtone og mindske pigmentforandringer. Du finder også A-vitamin (retinol) som er et af de mest aktive ingredienser til at mindske fine linjer og rynker. 

  • Giver huden dybdeplejende fugt i løbet af natten
  • Mindsker fine linjer og giver huden glød
  • Passer til alle hudtyper
  • Fri for parfume og parabener
  • 100% vegansk certificeret
Sanzi Beauty Nourishing Night Cream Ingredienser

Antal
1
Tilføj til kurv