Tilbage til webshop

Sanzi eyelash growth serum inkl.mascara

630,00 kr.

Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i vores specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat. 

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger* se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. Hvis du ikke får et resultat, kan du få pengene tilbage. Fordi vi tror på, at dette er den bedste øjenvippeserum på markedet lige nu.

I Eyelash Growth Serum 5ml er der produkt til ca. 5-6 måneder.

Vi anbefaler ikke brug af vores øjenvippeserum, hvis du er gravid.
Du må gerne bruge vores vippeserum, mens du ammer.


Sådan anvender du produktet

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester af snavs. Vi anbefaler at bruge vores Oil free makeup fjerner efterfulgt af Soft Cleansing Foam for at give en helt ren hud.

Herefter er Eyelash Growth Serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant én gang dagligt. Du kan roligt bruge vores serum til øjenvipper i øjenområdet, da produktet er netop specialfremstillet til det.

Vi anbefaler, at påføre den om aftenen, da du sikrer dig at give produktet tid til at trænge dybt ned uden at du påfører andet ovenpå.

Antal
1
Tilføj til kurv