Tilbage til webshop

Sæt af Anti-aging hudpleje til moden hud- værdi 950kr!

665,00 kr.

 

Brug Soft Cleansing Foam både morgen og aften til at afrense huden med. Vores skumrens er god til at fjerne snavs fra huden og porerne – uden at tørre huden ud. 

Brug efterfølgende Anti-Aging Lifting Serum, der med C-vitamin aktivt bekæmper fine linjer, pigmentforandringer og generelt forbedrer hudens glød. Brug 1-2 pump af serummet og fordelt det nænsomt i ansigtet, hals og dekolletage.

Afslut din hudplejerutine med Anti-Aging Face Cream, der både giver huden den fugt, den behøver, men også afhjælper hyperpigmentering og giver en mere ensartet hudtone.

Når man ældes, kan man opleve huden bliver slappere, man får rynker og måske også tydelige pigmentforandringer. Men ved at gøre sig umage med en god hudplejerutine, kan man faktisk komme i forkøbet på de aldersbetonede effekter på huden. Og alle har da fortjent at være smukke og veltilpas i deres egen hud.

Derfor er det en god idé at begynde at investere i aktiv hudpleje fra 30-års alderen. Med en god hudplejerutine kan man nemlig både forebygge og bekæmpe de tidlige aldringstegn.


Antal
1
Tilføj til kurv