Tilbage til webshop

Repair Salve, SPF30 15 ml

140,00 kr.

 Bedst solgte produkt, Repair salve – nu tilsat SPF30! Repair Salve, SPF30 er en fantastisk salve, som beskytter dig imod solens skadelige stråler.

Brug den på læber, kinder og næsen på skiferien – og brug den også gerne på læberne året rundt. Repair Salve, SPF30 kan (ligesom originale Repair Salve), også bruges til alle former for irritationer, sår, eksem, tør/sprukken hud, tørre læber, flossede neglebånd mm.

Med andre ord er Repair Salve, SPF30 en all-around salve med solbeskyttelse – i en perfekt størrelse til lommen eller tasken.

Repair Salve, SPF30 består af Lanolin, Sheasmør, Cacaosmør, Bergamotte, Grape, Olivenolie, Tidselolie, Bivoks – og nu også SPF30. Det er ren natur, og det er alle ingredienser, der har været brugt i tusindvis af år i behandlingen af sår, rifter, irritationer, i behandlingen af psoriasis, til hjælp mod eksem mm.

Solens stråler vil øge alle former for irritationer i huden – for ikke at nævne alderdomstegn! Derfor har jeg lavet denne Repair Salve – helt som den originale,  du måske allerede kender, men nu også tilsat SPF30. Solfiltrene gør den dog lidt blødere, end du måske er vant til.

Olierne og frugterne, som du finder i Repair Salve, SPF30 har igennem generationer været brugt i behandlingen af irritationer i huden. Med devisen: “Har det virket i de sidste 200 år, så virker det nok stadig” er de derfor en del af min Repair Salve, SPF30.

Ingredienser:

Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil*, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter*, Dibutyl Adipate, Cera Alba*, Theobroma Cacao Seed Butter, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Limonene, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*, Linalool, Citrus Paradisi Peel Oil*, Citral, Geraniol.
*Organic ingredient

Antal
1
Tilføj til kurv