Tilbage til webshop

RAZspa Orange Face peel 100 ml

200,00 kr.

Denne blide ansigtspeeling fjerner de døde hudceller, renser samt udglatter og opstrammer huden.Når den opløses på den våde hud, dannes der en mild AHA frugtsyre, der nænsomt eksfolierer og opfrisker huden.Dette er en meget mild peeling, som smelter på huden, men derfor virker den nu alligevel. Ønsker du en mere effektiv/hård peeling, såprøv Orange Peel fra Razspa.

Ingredienser:

Sucrose. Prunus Amygdalus Dulcis Oil. Brassica Campetris Seed Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Limonene. Tocopherol. Hydroxypinacolone Retinoate. Citrus Bermiga Peel Oil Expressed. Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed. Zingiber Officialie Root Oil. Dimethyl Isosorbide. Phenoxyethanol. Parfum. Linalool. Citral.

Virkning:

  • Uraffineret rørsukker er velegnet til ansigtspeeling. Når den opløses på den våde hud, danner den en mild frugtsyre, som nænsomt eksfolierer og opfrisker huden.
  • Appelsinen er en citrusfrugt, der kom fra Asien til Europa med portugiserne i 1520. Den stimulerer cellefornyelse, virker udglattende, astringerende og udrensende. Du kan pifte denne peeling op med revet skal fra dine egne økologiske appelsiner.
  • Bergamotte er en af de ældste af de kendte citrusfrugter, og var på Napoleons tid særlig populær som parfume. Den er fantastisk mod irritationer, små sår, rødme og lignende.
  • Grapefrugt kom til Europa i begyndelsen af 1200-tallet og er god mod akne og hudorme (blackheads), og den er meget udrensende. Du kan pifte denne peeling op med revet skal fra dine egne økologiske grapefrugter.
  • Appelsin, grapefrugt og bergamotte er alle citrusfrugter fra Asien. De virker opstrammende, astringerende for hudens porer og meget udglattende.
  • Ingefær er et af de ældste krydderier, som kom via ”silke- og krydderiruten” fra Asien til Europa, hvor både grækerne og romerne anvendte den medicinsk. Ingefær er meget udrensende og fantastisk til at styrke kredsløbet, hvilket hjælper med at holde huden fugtig – og så er den god mod rynker. Den hjælper til cellefornyelse og indeholder mange antioxidanter.
  • E-vitamin binder fugt til huden, det hjælper med at genoprette beskadiget hud og lindrer akne. Det er en kraftig antioxidant, som er god til at bevare en hud, som ser ung ud, da den reducerer cellenedbrydningsprocessen ved oxidering. E-vitamin styrker også effekten af A-vitamin. Indeholder både B5 og D-vitamin.
Antal
1
Tilføj til kurv