Tilbage til webshop

RAZspa mini repair 15 ml

140,00 kr.

Fantastisk salve til både ansigt og krop – og  mest solgte produkt! Det er et 100% rent naturligt produkt, og du finder det i bøtter på 100ml og 15ml. Samtlige ingredienser kan man selv samle og udvinde i naturen – så det er meget tro mod naturens egen kemi.

  • RAZspa Repair består af Sheasmør, Cacaosmør, Bergamotte, Grape, Olivenolie, Tidselolie, Bivoks, Lanolin – og intet andet end det. Det er ren natur med ingredienser. Blandt andet i behandlingen af sår, rifter, irritationer, røde numser på børn, mod psoriasis, eksem
  • Lanolin er det fedtstof, der minder mest om hudens eget fedtstof, og absorberes derfor hurtigt af huden. Det stammer fra det beskyttende lag på fårets uld, og er derfor ikke et naturmateriale, som vi løber tør for – så længe vi husker at klippe fårene. Lanolin gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden, og fungerer som en fugtighedsreserve for huden.
  • Sheasmør udvindes af sheanødder, og de vokser på karité træerne i et bælte fra Senegal til Sudan. Det indeholder bl.a. E-vitamin, karotin og allantoin, og sheasmør virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og mindsker udtørring af huden.
  • Olierne og frugterne har igennem generationer været brugt i behandlingen af irritationer i huden. Det ses fx i skrifter fra Egypten, skrifter fra kloge koner – og ikke mindst middelalderens munke har brugt disse i deres behandlinger.
  • RAZspa repair er meget effektiv mod tørre læber, flossede neglebånd, rifter, små sår, rød hale hos spædbørn og ammesår. Den kan med fordel bruges som natmaske for at give huden et ekstra fugt boost eller for at lindre irritation.


Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager