Tilbage til webshop

RAZspa Mdh ansigtsserum 30 ml

490,00 kr.

 Matterende detoxende urter mod dagligdagens bakterier, oliering og tilstopninger.


Mdh indeholder Stedmoderblomst, der beroliger og renser. Bede, der binder ekstra fugt. Whitewood, der er matterende. Purpur Pil, der er beroligende og eksfolierende. Vitamin B, der sammentrækker porer. Salicylsyre (2%) opløser tilstopninger. Viol tinktur mod urenheder. Mælkesyrebakterier der beroliger en irriteret hud – for blot at nævne nogle få af de aktive ingredienser.

Ingredienser:
Water, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol, Viola Tricolor, Sodium Chloride, Denatonium Benzoate, Cetearyl Olivate Sor¬bitan Olivate, Hydrolyzed Corn Starch Beta Vulgaris Root Extract, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Carrageenan, Sodium Benzoate, Parfume.

Virkning:


Ingredienserne består af en sammensætning af urter og urteudtræk fra stedmoder, bede, hvidetræ og pil for bare at nævne nogle enkelte.

Da Viol der vokser vildt i hele Danmark har en rod der er meget bakteriehæmmende, så er Mdh fantastisk til brug mod urenheder der har rødmen og ømhed.

Urterne får huden til at nedsætte sin produktion af sebum- (talg-) i talgkirtlerne, så de forhindrer komedomer, talgknopper, hudorme, blackheads og lignende. B-Vitamin sammentrækker porerne i huden. Vi ved endnu ikke hvorfor, men alle forsøg viser det. Den er derfor fantastisk til dig med forstørrede porer og dig med akne.

Da urterne, især bede, også smører de rørformede porer, kan sebum flyde mere frit, og sikrer at du undgår talgknopper, hudorme mv. Da flere af urterne er matterende, især hvidetræ, er den fantastisk til at stoppe glisende t-zoner. Den emulgerer med din fedtede hud og danner en mat overflade. Den er derfor fantastisk til at lægge under makeup, for dig der fedter op i løbet af dagen.

Der er også brugere som bruger den mod rosacea, hvilket giver meget god mening, da den ud over de 2% salicylsyre også indeholder den beroligende mælkesyre.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager