Tilbage til webshop

RAZspa Hh ansigtsserum 30 ml

490,00 kr.

 Fugtbinding og celleregeneration. 3 typer hyaluron og 3 forskellige peptider.

RAZspa Hh er den ultimative fugtbinding.

Om du tænker anti-aging, arvæv, akne eller andet, så er fugt og ny hud fantastisk. Her får du Hyaluronsyre og peptid til den ultimative fugt og genopbygning. Hyaluron består af kæder af varierende længde opbygget af op til 50.000 monosakkarider. Hyaluronsyre syntetiseres lokalt i vævene og binder vand til huden. Peptider binder aminosyrerne sammen og hjælper dig med at danne nye hudceller – jeg har endda valgt tre forskellige, så vi både arbejder med elasticitet, collagen og rynke og arvæv reduktion.

Ingredienser:

Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Sodium Hyaluronate (Low), Sodium Hyaluronate (Medium), Sodium Hyaluronate (High), C18-36 Acid Glycol Ester, C18-36 Acid Triglyceride, Tribehenin, Ethylhexylglycerin, Chlorella Vulgaris Extract, Ceramide NG, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Hexapeptide-12, Tocopheryl Acetate, Ammonium, Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitan Laurate, PEG-10 Phytosterol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol.

Virkning:

Hyaluronsyre dannes i din binyrebark og kroppen bruger det til at binde vand. Du er som bekendt 70% vand og det skvulper ikke, når du går, hvilket er ret smart. Der er f.eks 1% hyaluron i dine øjne, og mere i dine led og organer end i dine muskler. Jo ældre vi bliver, jo mindre danner vi, og da en gennemfugtet hud ikke er så vigtig for kroppen som fugt til hjernen eller andre organer, så er det huden der får sidst. Det ses ved tør hud med fine, tørre linjer, men det kan vi heldigvis afhjælpe med RAZspa Hh.

Peptider – poppet kan man sige, at det er bindeleddet mellem aminosyrer til dannelse af nye hudceller. Huden bruger dem til dannelse af sine forskellige typer hudceller. De er små, men alligevel så store, at de kun kan penetrere huden, hvis denne er fugtet ordentligt igennem. Det er derfor, at vi i branchen ofte binder Hyaluron sammen med Peptid.Denne serum indeholder disse peptider:

  • Tripeptide som huden bruger til dannelse af ny collagen.
  • Tetrapeptide som huden bruger til dannelse af elasticitet.
  • Hexapeptide som huden bruger til regenerering og anti age.

Antal
1
Tilføj til kurv