Tilbage til webshop

RAZspa Face Cream Calm spf30 50 ml

610,00 kr.

En beroligende og beskyttende ansigtscreme til almindelig til irriteret, sart og sensitiv hud.

En beroligende og beskyttende ansigtscreme til almindelig til irriteret, sart og sensitiv hud. Nordiske Bær, alger og urter og SPF 30 hjælper din hud til at holde sig beroliget og beskyttet. Calm hjælper i bekæmpelsen af rødme, tørhed, irritation og lign.

Ingredienser:


Aqua. Helianthus Annuus Seed Oil. Glycerin. Butyrospermum Parkii Butter. Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate. Diethylhexyl Butamido Triazone. Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine. Glyceryl Stearate. Cetearyl Alcohol. Paraffin. Cetyl Alcohol. Ethylhexyl Triazone. Niacinamide. Propylene Glycol. Rinus Communis Seed Oil. Empetrum Nigrum Fruit Juice. Sea Water Extract. Fucus Vesiculosus Extract. Ethylhexylglycerin. PEG-75 Stearate. Xanthan Gum. Steareth-20. Ceteth-20. Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer. Alumina. Cera Microcristallina. Stearic Acid. Palmitic Acid. Copernicia Cerifera Cera. Phenoxyethanol. Benzoic Acid. Dehydroacetic Acid. Sodium Hydroxide. Cl 77891. Cl 77492. Cl 77499. Cl 42090.

Virkning:


Revling: Beskyttende antioxidant der beroliger en irriteret, sart og sensitiv hud.
Revling er nordens superfood. Empetrum Nigrum extrakt er en kraftig antioxidant, der beskytter og genopbygger alle former for irriteret hud. Revling bekæmper den inflammation, der får huden til at hæve, rødme og sommetider brænde. Når der kommer mere ro på din hud, vil den se meget mere jævn og ensartet ud. Da den også er astringerende, sikrer den, at huden ikke tørrer ud under irritationer.


Brunalge: Naturlig algeekstrakt booster huden med antioxidanter og bekæmper inflammation.

Dybhavs Mineral:
 Bekæmper inflammation, giver fugt og forbedrer hudens tilstand og farve.
Dybhavs skorstene spyr havvand op, efter at det har virvlet rundt i jordens skoldhede indre. Med sig fra Jordens indre bringer havvandet store mængder mineralske stoffer. De kaldes for dybhavsmineraler. Deep sea mineral extract er kendt for at dulme nærmest alle former for hudlidelser ved at styrke hudens væv og nok mest af alt ved at opretholde den kemiske balance.


SpectraFlex: Er et mineralsk grønligt pigment, der både udjævner rødmen og giver ensartet glød.

B3 vitaminet er tåleligt af alle hudtyper, og det hjælper eksemplaget og irriteret hud til at kunne tåle andre hjælpende ingredienser. Derfor er den god til alle hudtyper og i kampen mod atopisk hud, eksemer, rosacea eller perioral dermatitis.

Nicotinamid hjælper med at reparere beskadiget DNA og reducere de immunsuppressive virkninger af solinducerede UV-stråler – de såkaldte oxidativ stressfactor. Sagt på dansk, så hjælper B3 mod nedbrydning af din hud og for tidlige tegn på ældning som misfarvning og rynker. Forskning er ikke kommet til en fuld forståelse af, hvordan dette B-vitamin sammentrækker porerne, men det gør det.

Chlorella Vulgaris algen har kraftige anti-irritation fordele – hovedsageligt på grund af det faktum, at det er en rig kilde til carotenoider: En familie af næringsstoffer som, når de optages i huden, beskytter mod de skadelige virkninger fra UV-stråler og forurening (oxidativ stress). Dvs. at algen hjælper mod eksemer, rosacea, solskoldning, pigmenteringer, irritationer og lign.

Antal
1
Tilføj til kurv