Tilbage til webshop

RAZspa E-vitamin 100% 30 ml

530,00 kr.

Styrker hudens forsvar mod cellenedbrydning og DNA-skader

Dette er et 100% rent E-vitamin – der er kun én enkelt ingrediens. Den er selvfølgelig også 100% naturlig og 100% økologisk. E-vitamin styrker hudens forsvar mod nedbrydning. God til arvæv, sart hud og sår. Jeg bruger den direkte på huden, især hvis jeg har sår eller arvæv.

Mange produkter på skønhedsmarkedet mod Rosacea og andre inflammatoriske hudirritationer, altså irritationer i huden med rødmen og varme, indeholder E-vitamin.

E-vitamin kan udtrækkes af alle former for olie. Hos RAZspa bruger vi meget gerne nordiske ingredienser som: Pærekerner, rapsfrø, solsikke, hyben, mariatidsel mv.

Ingredienser:

En eneste ingrediens: Alfa Topherol

Virkning:

E-vitamin er en kraftig antioxidant, og et af de mest brugte vitaminer i skønhedsbranchen. E-vitamin kommer i otte forskellige former, men kun to af dem, tocopheryl acetate og tocopherol, kan optages igennem huden. Det er derfor dem, du kan finde på ingredienslisten på dine produkter. E-vitamin som antioxidant styrker hudens forsvar mod nedbrydning af celler (ældning af celler) og mod frie ilt-radikaler fra den forurenede luft omkring os. På denne vis hjælper E-vitaminet din hud mod alderdomstegn og almindelige skader fra UV stråler og forurening. E-vitamin bevarer huden fugt og styrke hudens forsvar.

Antal
1
Tilføj til kurv