Tilbage til webshop

RAZskincare coffee face peel 100 ml

200,00 kr.

En meget effektiv ansigtspeeling med et højt indhold af frugtsyre. Renser huden i dybden, hjælper med at fjerne blackheads (hudorme) og bekæmpe urenheder. Virker pore-sammentrækkende og hæmmer hudens produktion af talg.

  • Effektiv peeling med et højt indhold af frugtsyre. Denne peeling er fantastisk til at trænge ned i de dybere hudlag og gør din hud glat og blød. Effektiv behandling af skæl og akne. Peelingen er fyldt med kaffesyre og olie, som sammen med de små korn og glykolsyre er fantastisk til peeling af huden og trænger virkelig dybt ned i porerne og efterlader huden med en smuk glød.
  • Vitamin binder fugt til huden, hjælper med at genoprette beskadiget hud og med at lindre akne. Vitamin E er en kraftig antioxidant, som er god til at bevare en ungt udseende hud, da den reducerer cellenedbrydningsprocessen ved oxidering.
  • Vitamin E styrker også effekten af A-vitamin. Indeholder både B5 og D-vitamin.
  • Kakao-antioxidanter, kaldet flavonoider, indeholder et naturligt solfilter, så huden bliver mere modstandsdygtig og glat. Det er antioxidanter, som hæmmer hudens aldringsprocesser, så dem kan vi næsten ikke få for meget af.  Forskere ved Harvard School of Public Health har fundet ud af, at flavonoider forebygger både beskadigelse af cellerne og inflammation.
  • Kakao indeholder store mængder flavonoider, som er kakaoens svar på antioxidanter.
  • Grapefrugt er god mod akne og tilstoppede porer (blackheads) og er meget udrensende. Du kan pifte denne peeling op med revet skal fra dine egne økologiske grapefrugter.
  • Appelsin, grapefrugt og bergamotte er alle citrusfrugter fra Asien. De virker opstrammende, astringerende for hudens porer og meget udglattende.
  • Cedertræ er antiseptisk, talghæmmende og sammentrækkende og derfor god for hud med talgknopper, tørre pletter og urenheder.

Ingredienser:

Sucrose. Coffea Arabica Fruit Powder. Olea Europea Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Theobroma Cacao Fruit Powder. Tocopherol. Hydroxypinacolone Retinoate. Phenoxyethanol. Citrus Bermiga Peel Oil Expressed. Cedrus Deodra Wood Oil. Dimethyl Isosorbide. Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed. Parfum. Limonene. Linalool.

Antal
1
Tilføj til kurv