Bemærk - leveringstid 7 dage!

Fragt 29 Kr. til pakkeshop ● Book Behandling her

Tilbage til webshop

RAZspa A-retinoid 5% 30 ml

450,00 kr.
382,50 kr.

Celleregenererende. God til urenheder og anti-age

Denne lille flaske indeholder 5 % af det meget aktive og avancerede retinoid. Det er som det gamle A-vitamin, bare bedre, mere effektivt, med længere stabilitet og endda sikrere i brug.  Det betyder for dig som forbruger, at selv den sidste lille dråbe i flasken indeholder 5% Retinoid, da den ikke nedbrydes på samme vis som Retinolet.

Denne nye generation af A-vitamin viser sig mere effektiv til opløsning af tilstoppede porer (blackheads), behandling af solskader, behandling af akne og alderdomstegn (anti-age). Den viser sig også bedre mod hyperpigmentering end andre A-vitaminpræparater. Den får huden til at gendanne sig og stimulerer dannelse af collagen, og derigennem vil du se fantastiske resultater i hele hudens struktur.

Det tager en hudcelle omkring 22 dage at dannes, så giv dit RAZspa A-retinoid produkt mindst 12 uger, inden du ser det fulde resultat.

Virkning:

A-vitamin er en kraftig antioxidant, og i sin reneste form ligner det et mørkt, gult salt. Det er derfor, at stærke A-vitamin skønhedsprodukter er gullige i farven, så det er faktisk nemt for dig at teste dine A-vitamin produkter derhjemme.

Da A-vitamin er fedtopløselig er retinoid det også. Det er derfor, at retinoid fungerer så godt i bekæmpelsen mod hudorme/blackheads, som er én og samme ting. Retinoidet vil opløse tilstopningen, og derfor virker den også mod akne.

En hudcelle er omgivet af en cellemembran, som er lavet af fedtstof, hvilket retinoid kan trænge igennem, og det stimulerer derfor til mere collagen og nye hudceller.  Hele din huds struktur der bliver forbedret.

Ingredienser:

Prunus Amygdalus Dulcis Oil. Dimethyl Isosorbide. Argania Spinosa Kernel Oil. Tocophero. Hydroxypinacolone Retinoate.

Antal
1
Tilføj til kurv

Åbningstider
Mandag: efter aftale
Tirsdag - Torsdag: 09 -14
Fredag: efter aftale
Lørdag - Søndag: lukket