Tilbage til webshop

Raz Skincare cleansing maske 200 gr

320,00 kr.

 Den multifunkitonelle Cleansing Mask fra Raz Skincare er et musthave produkt baseret på marokkansk vulkanaske, der fungerer som renseprodukt til hele kroppen. Pulverproduktet er baseret på naturlige og organiske ingredienser, der alle plejer huden naturligt.

Blandt de naturlige ingredienser er fyrrenåle, stjerneanis, og den mineralrige vulkanaske. Den marokkanske vulkanaske, er hvad der især gør denne Raz Skincare rensemaske  speciel, da asken har absorberet vitaminer og mineraler fra den marokkanske jord i årtusinder.
Maskens ingredienser bidrager til produktets mange virkninger, da masken både kan anvendes som en effektiv makeupfjerner, til at modvirke en udtørret hovedbund, som barbercreme, samt fungerer som en dybrensende sæbe. Raz Skincare Cleansing Mask efterlader huden helt ren, blød og frisk som aldrig før.

Produktet blandes med vand, og kan herefter anvendes både som et simpelt renseprodukt, eller som en plejende maske til ansigt og krop.

Egenskaber

  • Har en dybdegående rensende effekt på både krop og ansigt
  • Kan anvendes dagligt for optimal pleje af huden
  • Har både funktion som renseprodukt og rensende maske
  • Fungerer som barbercreme og makeupfjerner
  • Indeholder organiske produkter
  • Fair-trade produkt

Anvendelse

Rensemasken består af en pulveriseret masse, og skal derfor tilsættes vand inden anvendelse. 
Til anvendelse bruges halvdelen af pulveret i krukken, og den resterende halvdel af produktet kan med fordel flyttes til en anden beholder til senere brug. Den halvfyldte krukke med pulver fyldes herefter op med vand.
Massen rystes og røre i, indtil masken har den ønskede cremede konsistens, den skal have inden påførelse. Herefter bruges produktet det sted på kroppen hvor det er nødvendigt. Dette kan for eksempel være i ansigtet som maske, til barbering eller rensning, ved øjnene til at rense øjenmakeup, eller på kroppen til barbering eller rensning. 

Som renseprodukt:
Til daglig rensning af huden eller fjernelse af øjenmakeup, masseres det blandede produkt let ind på området det skal anvendes, og skylles af med lunkent vand. 

Som maske:
Skal produktet fungere som en maske, fordeles det blandede produkt på området i hovedbund, ansigt, eller på kroppen, hvorefter det skal sidde i 15-20 minutter for en optimal rensende effekt. Masken skylles af med lunkent vand, når den har siddet tilstrækkeligt. 

Antal
1
Tilføj til kurv