Tilbage til webshop

Perfect Face gave æske i rejse størrelse

760,00 kr.

Denne skønne gaveæske består af 4 populære Raz Skincare produkter – her i rejsestørrelser, som er nemme at have med på farten. Det er også en oplagt gaveæske, hvis du gerne lige vil prøve produkterne, inden du køber dem i den fulde størrelse – eller som en gave til en du holder af.

Gaveæsken består af følgende produkter: Hh 10 ml, A-retionid 5% 10 ml, Repair Salve 15 ml & Rich Face Cream 15 ml.

Hh er et fugtserum bestående af hyaluronsyre og peptider, som binder fugten til din hud samt genopbygger den. Der arbejdes både med elasticitet, collagen og rynke- og arvæv reduktion.

A-retionid 5% er et ansigtsserum som opløser tilstoppede porer (hudorme), behandler solskader, uren hud, alderdomstegn og hyperpigmentering. Må kun bruges når du ikke længere skal ud i solen.

Repair Salve er en fantastisk salve til både ansigt og krop. Brug den til alle former for irritationer, sår, eksem, tør/sprukken hud, tørre læber, flossede neglebånd, ammesår, rød hale hos spædbørn mm.

Rich Face Cream er en beskyttende ansigtscreme til almindelig eller tør hud. Rich hjælper i bekæmpelsen mod fugttab, forstørrede porer, urenheder og lign., og solfaktoren (spf30) beskytter din hud mod solens skadelige stråler.

Antal
1
Tilføj til kurv