Organic Konjac Julepakke - anti-age | Secret of beauty

Organic Konjac Julepakke - anti-age

299,00 kr.

Organic Konjac Julepakke – anti-age

Organic Konjac Julepakke – anti-age er den perfekte julegave til dem, som ønsker en anti-age effekt af deres produkter. Pakken kommer fint indpakket i cellofan med et smut silkebånd omkring.

Pakken indeholder:

1 stk Organic Konjac Silk Collagen svamp

1 stk Organic Konjac Collagen maske

1 stk Organic Konjac Neck & Decolté Mask

2 stk Organic Konjac Eye Mask

SILK COLLAGEN SVAMPEN  er med til at reducere fine linjer og forbedre hudoverfladen. Den er til alle over 30, der gerne vil have mest mulig antiage-effekt i alle trin af den daglige hudplejerutine.

COLLAGEN MASKEN er alle 100% naturlig, lavet af roden fra konjacplanten og er udviklet med en speciel og unik 3D-struktur, der indkapsler fugten. Den indeholder den meget fugtgivende ingrediens konjac glucomannan (KGM), som formår at fugte huden intensivt ved at lægge en transparent vandmolekylehinde over ansigtet, som sørger for at låse fugten inde i huden. Udover det ligger masken i det lækreste hyaluronsyrebad, som sørger for yderligere dyb fugtpleje. 

NECK OG DECOLTE MASKEN er en innovativ hals- og decolté-maske, som er specialdesignet til huden på halsen og brystet, da det ofte er et overset område. Maskerne kombinerer high-tech biologiske konjacfibre med aktive ingredienser, der effektivt reparerer huden og forbedrer udseendet af halsen og huden på den øverste del af brystkassen.

ØJENMASKENE er lavet af de rene økologiske fibre fra konjacroden tilsat hydroliseret collagen, der strammer huden op. De er gennemvædet med hyaluronsyre, der fugter huden i de dybere lag. Dine kragetæer og fine linjer reduceres øjeblikkeligt, hævelser mindskes, mørke rande forbedres og huden bliver mere klar og strålende.Koffein hjælper med at reducere hævelser, beroliger huden og virker opstrammende. Panthenol virker antiinflammatorisk og beroliger og lindrer sarte øjenomgivelser. Det hjælper med at bevare fugten i huden og gøre den blød og smidig.

Antal
1
Tilføj til kurv