Organic Konjac Julepakke - anti-acne | Secret of beauty

Organic Konjac Julepakke - anti-acne

249,00 kr.

Organic Konjac Julepakke – anti-acne

Organic Konjac Julepakke – anti-acne er den perfekte julepakke til dem med uren hud. Pakken kommer fint indpakket i cellofan med et smukt silkebånd omkring.

Pakken indeholder:

1 stk Organic Konjac Bamboo Charcoal svamp

1 stk Organic Konjac Bamboo Charcoal maske

1 stk Organic Konjac Bamboo Charcoal Body svamp

BAMBOO CHARCOAL SVAMPEN er med forkullet bambus, som er velegnet til uren hud og akne. Kullet har en bakteriedræbende effekt på urenhederne, og er god til at absorbere overskydende fedt fra huden.

BAMBOO CHARCOAL MASKEN er 100% naturlig. Den er lavet af roden fra konjacplanten og er udviklet med en speciel og unik 3D-struktur, der indkapsler fugten. Den indeholder den meget fugtgivende ingrediens konjac glucomannan (KGM), som fugter huden intensivt ved at lægge en transparent vandmolekylehinde over ansigtet, som sørger for at låse fugten inde i huden. Udover det, ligger masken i det lækreste hyaluronsyrebad, som sørger for yderligere dyb fugtpleje. Bamboo Charcoal masken hjælper på uren hud og akne. Den er bakteriedræbende, kontrollerer dannelsen af talg og giver fugt til den tørre urene/akne hud.

BAMBOO CHARCOAL BODY SVAMPEN er en stor svamp til kroppen, som ligesom ansigtssvampen er velegnet til uren hud og akne. Rigtig god til, hvis du døjer med urenheder og knopper på ryggen og brystkassen.

 

Antal
1
Tilføj til kurv