Organic Konjac Julepakke - alle hudtyper | Secret of beauty

Fragt 29 Kr. til pakkeshop ● Book Behandling her ● Bemærk -LÆNGERE LEVERINGSTID 14 - 20 dage!

Organic Konjac Julepakke - alle hudtyper

249,00 kr.

Organic Konjac Julepakke – alle hudtyper er den perfekte julepakke til dem uden særlige udfordringer med huden. Pakken kommer fint indpakket i cellofan med et smukt silkebånd omkring.

Pakken indeholder:

1 stk Organic Konjac Green Tea svamp

1 stk Organic Konjac Green Tea maske

1 stk Organic Konjac Body Walnut Scrub svamp

GREEN TEA SVAMPEN er med grøn the, som har antibakteriel effekt og er sprængfyldt med antioxidanter, hvilket giver hudens celler en god beskyttelse imod ydre påvirkninger. Desuden har den en opstrammende og udglattende effekt.

GREEN TEA MASKEN er 100% naturlig, lavet af roden fra konjacplanten, og er udviklet med en speciel og unik 3D-struktur, der indkapsler fugten. Den indeholder den meget fugtgivende ingrediens konjac glucomannan (KGM), som fugter huden intensivt ved at lægge en transparent vandmolekylehinde over ansigtet, som sørger for at låse fugten inde i huden. Udover de, ligger masken i det lækreste hyaluronsyrebad, som sørger for yderligere dyb fugtpleje. Green Tea-varianten er til alle hudtyper. Den er opstrammende, udglattende, antibakteriel, beskytter mod frie radikaler og har antioxidant-effekt.

BODY WALNUT SHELL SVAMPEN til kroppen er med knuste valnøddeskaller og er SÅ lækker. Den har en ekstra peelende effekt, så den er genial at have med på ferie fx, hvor solcremerester skal renses grundigt af om aftenen. Og med den ekstra peelende effekt får huden derved en dybere farve. Den ekstra peelende effekt giver virkelig blød hud og lækker glød – året rundt.

Antal
1
Tilføj til kurv

Åbningstider
Mandag: efter aftale
Tirsdag - Torsdag: 09 -14
Fredag: efter aftale
Lørdag - Søndag: lukket