Tilbage til webshop

Hudpleje sæt til moden hud

850,00 kr.
637,50 kr.

En skøn sæt af exclusive hudpleje fra Medex til moden hud. Hudpleje til den kvinde som vil gerne pleje huden i dybden. Forkælelse i højeste klasse.

Sættet består af rensolie, exclusive øjencreme som kan også bruges som øjnemaske og 24 timerscreme.

Renseolie - Hydrophilic Oil er en renseolie til sensitiv, dehydreret og fugtfattig moden hud.
Også ved ekstrem tør hud anbefales Hydrophilic Oil i stedet for en rensemælk, idet yderligere udtørring af huden derved undgås. Hydrophilic Oil er rig på vitamin E for en helende og plejende effekt.

Avostem eye mask - En kombineret øjencreme og øjenmaske til alle hudtyper. Avostem kan anvendes som øjencreme alene eller mikses med den medfølgende ampul for en kurmaske til øjenområderne. Indeholder bl.a. avokado, quercus og bukkehorn ekstrakt. Avostem har sådan en kraft, at man allerede efter brug 1. gang vil kunne se, at huden omkring øjnene er forbedret. Den vil føles mere glat og blød, og fine linjer bliver udvisket.

Medex creme de Riche  L`Ocean - 24-timers marine eliksir rig på antioxidanter, alger og tang ekstrakter. I denne creme har Medex udviklet en trio af antioxidanter baseret på stamceller, celleekstrakter fra havet samt alger.
Denne creme tilfører huden fugt og forbedrer  kollagen og elastin fibre. Den reducerer linjer og har en exfolierende effekt på huden.
Stimulerer blodcirkulationen, tilfører fugt og indeholder hyaluronsyre. Huden får et energiboost. Desuden har denne creme reparerende egenskaber og genopbygger huden samt avanceret beskyttelse mod UV-stråling


Antal
1
Tilføj til kurv