Tilbage til webshop

HairLove - hovedbundsbørste - pink

89,00 kr.

HairLove – Hovedbundsbørste, pink

 Forkæl dit hår og din hovedbund med min nye hovedbundsbørste; HairLove. HairLove børster liv i din hovedbund og fjerner døde hudceller, skidt snavs og ophobede stylingprodukter. Det gør, at håret bedre kan vokse ud, og problemer som skæl og tør eller fedtet hovedbund bliver også forbedrede.

Stimulering af hovedbunden er også vigtig for at fremme blodcirkulationen . Så kommer næringsstofferne i blodet nemlig længere ud til hårrødderne, og du får et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår.

Derudover er det bare utrolig behageligt og afslappende at bruge HairLove et par minutter i hovedbunden – både for børn og voksne. I kraniet har vi utroligt mange hæftninger af muskler, og de kan blive meget spændte og give hovedpine. Her kan HairLove også hjælpe med at løse spændingerne.

Anvendelse:

Brug Hairlove i tørt hår i cirkulære bevægelser for den skønneste hovedbundsmassage. Du kan også tage HairLove med under bruseren og bruge den til at arbejde din shampoo godt ind i hovedbunden med, så den bliver helt ren.

Materiale og vedligehold:

HairLove er fremstillet i et stykke medicinsk silikone for optimal hygiejne og kan rengøres med varmt vand og sæbe. Fåes i  pink.

Antal
1
Tilføj til kurv