Tilbage til webshop

HAIR GROWTH & ENHANCING SERUM

590,00 kr.

VEJEN TIL FYLDIGERE, TÆTTER OG STÆRKERE HÅR MED HAIR GROWTH & ENHANCING SERUM

Går du og drømmer om tykkere, fyldigere og stærkere hår? Så har vi skabt din bedste ven her! Hair Growth & Enhancing Serum består af aktive ingredienser, der bygger på kliniske forskningsresultater og har dokumenteret virkning på hårets vækst og sundhed.

Ved dagligt brug af vores hårserum, vil du kunne se resultater efter 12-16 uger.!

SÅDAN BRUGER DU VORES HÅRSERUM

Brug altid Hair Growth & Enhancing Serum på en tør og ren hovedbund – gerne nyvasket, men tørt hår. For de bedste resultater, start med at bruge Micro Needle Serum for at åbne hårsækkene i det ønskede område. 

For den optimale effekt, skal du føre rullen blidt og langsom over det ønskede område. Brug gerne både vandrette, lodrette og diagonale bevægelser, som gentages 4-5 gange på hvert område.

Herefter bruger du et enkelt sprøjt i hvert område, hvor du ønsker mere hårvækst. Området skal være let fugtigt. Herefter masserer du Hair Growth & Enhancing Serum godt ind i hovedbunden i det ønskede område.

Hair Growth & Enhancing Serum skal bruges én gang dagligt i det område, hvor hårvæksten ønskes. Efter 12-16 uger kan du se resultatet af behandlingen.

DERFOR VIRKER VORES HÅRSERUM

 Et hårserum med fuld fokus på aktive ingredienser, som har kliniske forskningsresultater bag dem. I Hair Growth & Enhancing Serum finder du blandt andet Redensyl, en patenteret ingrediens der arbejder med hårsækkenes stamceller, som er med til at aktivere celledelingen i håret, så det får nemmere ved at vækste. 

Desuden er Baicapil en patenteret sammensætning af forskellige planteekstrakter, der har en veldokumenteret effekt på at øge fylden i håret samt forstærke hårstråene. Sammen med aminosyrer, der opretholder hårets sundhed og koffein, der øger blodcirkulationen er der her en god sammensætning af ingredienser, der tydeligt vil give dig både fyldigere og stærkere hår.

Antal
1
Tilføj til kurv