Tilbage til webshop

EYELASH RENEWING SERUM 5 ML

490,00 kr.

Vippeserum til dig, der er gravid eller har sensitive øjne

Vores Eyelash Growth Serum er en af vores absolutte bestsellers – derfor har vi nu udviklet dens lillesøster, Eyelash Renewing Serum, som kan bruges af alle. Vi har dog haft særlig fokus på jer, der er gravide eller har ekstra sensitive øjne i sammensætningen af ingredienser. 

Eyelash Renewing Serum er en mildere udgave af vores Eyelash Growth Serum med et bredt spekter af peptider, der både styrker og forlænger vipperne. Men denne skal dog bruges både morgen og aften for den fulde effekt, som oftest vil indtræde mellem 12 og 16 uger.

Sådan anvender du produktet

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester af snavs. Vi anbefaler at bruge vores Oil-free makeup remover efterfulgt af Soft Cleansing Foam for at give en helt ren hud.

Herefter er Eyelash Renewing Serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant to gange dagligt. Du kan roligt bruge vores serum til øjenvipper i øjenområdet, da produktet er netop specialfremstillet til det. 

OBS: Du behøver ikke påføre øjenvippe serum på de nederste vipper, vores serum skal nok fordele sig på både de øverste og nederste øjenvipper, når du blinker med øjnene.

Sådan fungerer vores veganske vippeserum

Efter vores Eyelash Growth Serum i mange år har været et af vores bedst sælgende produkter, har vi haft en efterspørgsel på et vippeserum, som kunne bruges mens man var gravid. Derfor har vi det sidste år arbejdet på et vippeserum, som kan bruges af alle.

Derfor introducerer vi nu Eyelash Renewing Serum, som med et bredt spekter af peptider giver dine øjenvipper de bedste forhold for at vokse sig lange.

I den nye vippeserum finder du hele seks forskellige peptider, som alle er med til at booste hårvæksten, gøre vipperne stærke indefra og beskytte mod hårtab. Det mener vi skaber de bedste muligheder for en vippeserum, der kan bruges af alle .

Ingredienser

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Panthenol (Provitamin B5), Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Erythritol, Betaine, Angelica Sinensis Extract, 1,2-Hexanediol, Myristoyl Pentapeptide-17, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Crataegus Pinnatifida Fruit Extract, Pisum Sativum (Pea) Extract, Polygonum Multiflorum Extract, Tropaeolum Majus Extract, Sophora Flavescens Extract, Anemarrhena Asphodeloides Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Equisetum Arvense Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Extract, Phenoxyethanol, Acetyl Tetrapeptide-3, Palmitoyl Tripeptide-1, Sodium Hyaluronate, Tripeptide-1, Myristoyl Hexapeptide-16, Arginine, Centella Asiatica Extract, Carbomer, Copper Tripeptide-1

Antal
1
Tilføj til kurv