Efterårspakken - værdi 780kr! | Secret of beauty

Fragt 29 Kr. til pakkeshop ● Book Behandling her ● Bemærk -LÆNGERE LEVERINGSTID 14 - 20 dage!

Efterårspakken - værdi 780kr!

640,00 kr.

 

Forkæl din hud med vores helt særlige efterårspakke

Vi går koldere og blæsende måneder i møde – og det betyder også, at man skal finde de mere aktive og nærende produkter frem. Måske har huden også brug for lidt ekstra pleje efter en solrig sommer?

I denne pakke finder du AHA Peeling, Refreshing Eye Cream og Nourishing Night Cream. Alle produkter er i fuld størrelse men til en ekstra skarp pris!

Denne pakke er sammensat ud fra vores allermest aktive produkter – som sammen tydeligt vil bekæmpe urenheder, fine linjer og pigmentforandringer i huden.

AHA Peeling er en eksfolierende frugtsyre-peeling, som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjælp af aktive ingredienser som mælkesyre og mandelsyre. Den hjælper med at reducere rødme, fine linjer og bekæmpe uren hud for en mere ensartet og glødende hud. Det sker bl.a takket være mælkesyre, mandelsyre og Vitamin C.

Refreshing Eye Cream er en fugtgivende og blødgørende øjencreme, der er særligt udviklet til øjenområdet. Den både beskytter, fugter og opstrammer den sarte hud omkring øjet, som ofte er præget af mørke rander, poser og fine linjer. Det gør den ved hjælp af bl.a. vitaminer, olier og aktive ingredienser som Vitamin A. Hvis du er på jagt efter en god anti age øjencreme, så har du fundet en vinder lige her! Men selvom vi har tilsat mange aktive ingredienser, vil næsten alle få glæde af en god øjencreme som denne her.

Nourishing Night Cream er den første natcreme fra Sanzi Beauty, skabt til at give dig og din hud en dybdegående fugtbehandling natten igennem, så du kan vågne op med smuk og gennemfugtet hud. Vi har nøje udvalgt ingredienser, blandt andet squalane som tager udgangspunkt i kroppens eget fedtstof, men du finder også både Vitamin A og Vitamin C, der giver huden et boost til kollagendannelse samt hjælper mod fine linjer. Nourishing Night Cream er naturligvis 100% vegansk og fri for både tilsat parfume og æteriske olier. 

Så vil du gerne se en tydelig forskel i din hudplejerutine, er det her pakken for dig! 


Antal
1
Tilføj til kurv

Åbningstider
Mandag: efter aftale
Tirsdag - Torsdag: 09 -14
Fredag: efter aftale
Lørdag - Søndag: lukket