Tilbage til webshop

Den originale repair salve 15 ml

130,00 kr.

En fantastisk salve til både ansigt og krop.

Bruges til alle former for irritationer, sår, eksem, tørre læber, flossede neglebånd, ammesår, røde hale hor spædebørn og som beskyttende lag mod vind. Den kan også bruges som natmaske! Du vil vågner op med den blødeste hud!

Repair består af Lanolin, Sheasmør, Cacaosmør, Bergamotte, Grape, Olivenolie, Tidselolie, Bivoks og intet andet. Det er ren natur, og det er alle ingredienser, der har været brugt i tusindvis af år i behandlingen af sår, rifter, irritationer, røde numser på børn, i behandlingen af psoriasis, til hjælp mod eksem – og meget mere.

Lanolin er det fedtstof, der minder mest om hudens eget fedtstof, og det absorberes derfor hurtigt af huden. Lanolin stammer fra det beskyttende lag på fårets uld, og er således et uudtømmeligt naturmateriale, så længe vi husker at klippe fårene. Lanolin gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden, og fungerer som en fugtighedsreserve for huden.

Sheasmør udvindes af sheanødder, som vokser på karité træerne i et bælte fra Senegal til Sudan. Sheasmør indeholder bl.a. e-vitamin, karotin og allantoin. Sheasmør virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og mindsker udtørring af huden.

Olierne og frugterne har igennem generationer været brugt i behandlingen af irritationer i huden. Alt fra skrifter fra Egypten til skrifter fra kloge koner, og ikke mindst middelalderens munke, har brugt disse i deres behandlinger.

Ingredienser:

Lanoline. Olea European Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Butyrospernum Pakii Butter. Cera Alba. Theobroma Cacao Seed Butter. Limonene. Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. Citrus Paradisi Peel Oil. Linalool. Citral. Gernatol.

Antal
1
Tilføj til kurv