Tilbage til webshop

Deluxe facial oil inkl.Gua Sha sten

350,00 kr.

 Forkæl dig selv med deluxe facial oil og få Gua Sha sten- normal pris er 480 kr!


Gua Sha sten af hvid jade er en sten skabt til at løsne spændinger, stimulere lymfesystemet og øge din blodcirkulation. Ved vedvarende brug af Gua Sha massage siges det desuden også at kunne minimere fine linjer, stramme huden op og afhjælpe akne, rosacea, pigmentforandringer og hævelser.

Hvid jade indeholder mere end 10 mineraler, som gavner din hud bl.a. zink, jern, magnesium og selen.  Derudover siges det, at den giver ro og harmoni samt hjælper med at fokusere din energi til gavn for dig i f.eks beslutningsprocesser og at den hjælper dig med, at skabe stærkere bånd til venner og/eller din partner. Da hvid jade er et naturmateriale er ikke 2 Gua Sha sten ens, hvorfor der kan forekomme ændringer i stenens nuancer.

I løbet af dagen kan man opbygge mange spændinger i ansigtet f.eks. ved at misse med øjnene mod solen osv. der kan resultere i spændinger i kæben, bekymringsrynken m.m. Gua Sha massage kan hjælpe mod dagligdagens spændinger, samtidigt med at du får det mest optimale ud af din ansigtsolie.

  • Virker afstressende og giver velvære.
  • Løsner spændinger, øger blodcirkulation og stimulere lymfesystemet.
  • Minimere fine linjer, strammer op, afhjælper akne, pigmentforandringer,
    hævelser og rosacea.

Antal
1
Tilføj til kurv