Tilbage til webshop

Cream Puff, Vinylux 2 i 1 on the go

99,00 kr.
Varenummer: 00124
2 x 3,7 ml Long Wear Polish + Top Coat

FarveEn klassisk og klar, hvid farve. Denne hvide giver et clean, fashion forward look

DækkevneHeldækkende

Effekt: Cream

Perfekt lakerede negle på farten!

Løft din hjemme-manicure med den NYE CND™ VINYLUX™ 2-in-1. Denne nye, transportable og praktiske applikator med dobbelt ende fra CNDs innovative VINYLUX™ totrinssystem inkluderer elastisk farve i den ene ende og hurtigtørrende topcoat i den anden. Det er den ideelle løsning til vedligeholdelse af holdbare og smukt polerede negle.

Med alle fordelene fra CND™ VINYLUX™ med lang holdbarhedsformel, tilbyder CND™ VINYLUX™ 2-in-l fantastiske negle hvor som helst og når som helst. CND™ VINYLUX™ 2-in-l er ideel til en hurtig løsning, et farveskift på farten eller simpelthen at afprøve en ny CND™-nuance. CND™ VINYLUX™ 2-in-l indeholder alle de negle-elskende fordele ved VINYLUX™-formlen i to trin (Farve + Top Coat) og en praktisk pakke.

Et must-have til enhver DIY negleentusiast, eller når du vil pakke let.

CND™ VINYLUX™ 2-IN-1
Fremhævede fordele: Leverer hurtigtørrende farve, 7-dages holdbarhed og gel-lignende glans med en nem 2-trins applikation. CND™ VINYLUX™ Long Wear neglelak er tilsat jojobaolie, keratin og E-vitamin. CND™ VINYLUX™ Long Wear Top Coat har en hurtigtørrende formel med øget holdbarhed, når den udsættes for naturligt lys. For at opnå optimale resultater skal basisfarve bruges sammen med top coat.

CND VINYLUX™ - Første Long Wear Polish med styrkende keratin for sunde og stærke naturnegle 

CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish er et prisvindende 2-trins system med indbygget base coat og en hurtig påføring med den kurvede pensel, 8 1/2 minuts tørretid og let aftagning. Det er den første Long Wear Polish med plejende egenskaber (styrkende keratin, vitamin E og Jojoba olie), som sikrer sunde og stærke naturnegle. VINYLUX™ Long Wear Top coat hærder i naturligt dagslys takket være en avanceret teknologi, der giver ekstra styrke og holdbarhed. CND™ VINYLUX™ er skabt uden formaldehyd, toluene, DBP, formaldehyd resin, camphor, xylene og parabener.  

Hvad kan du forvente af VINYLUX™ systemet?

Long Wear Polish: Smukke, keramisk forseglede, langtidsholdbare lakeringer, der ikke skaller og som er lette at påføre og aftage.

2-trins system: Base coat er indbygget i farven. 

Gel-like shine: Smuk Gel-like shine takket være avanceret fotoinitiator-tekonologi.  

8.5 minutters tørretid: Luftørrer til et fejlfrit resultat på kun 8,5 minut.  

Stærkere naturnegle: Indbygget complex med E-vitamin, Jojoba olie og styrkende keratin som sikrer stærke, fleksible og sunde negle. 

Antal
1
Tilføj til kurv