Tilbage til webshop

Build Strength - Nourishing Hand & Neck Creme SPF15 - 75 ml

295,00 kr.

 Plejende og styrkende hånd- og halscreme. Marulaolie virker blødgørende og reducerer rødme og irritation i huden. Niacinamid og ectoin styrker hudens struktur og udvisker pigmentforandringer.   

Brug den som et dagligt ritual efter behov. 

Marulaolie
Reducerer rødme og virker blødgørende. 

Niacinamid 
Forbedrer hudens struktur. 

Ectoin 
Naturligt stress beskyttende molekyle der reparerer og styrker moden og irriteret hud. Stimulerer hudens naturlige mikrobiom. 


Ingredienser :

Ingredients (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Diethylhexyl Butamido Triazone, Ectoin*, Phenoxyethanol, Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Tocopherol, Phytosterols, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Dimethylmethoxy Chromanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

*Ectoin– Stimulerer hudens mikrobiom 


Alt hud ældes, og det er en naturlig proces – men din hud på halsen og området på brystet, der efterhånden kendes bedst som decolleté, er langt mere udsat og måske et lidt overset sted at pleje sin hud. Hvad enten din kavalergang og hals ser flot og glat ud eller så småt er begyndt at krølle, er det dog aldrig ligegyldigt – eller for sent – at starte på plejen af disse udsatte områder. 

EN TYNDERE HUD

Først og fremmest skal det måske slås fast, hvad decolleté er. Oprindeligt er det nemlig udtryk for et stykke tøj, som er nedringet eller stropløst, men i dag er det langsomt gået hen og blevet ensbetydende med det område, som dette stykke tøj efterlader frit – nemlig øverste del af brystet til halsen og ned til kavalergangen.Med det på plads kan vi gå videre til den naturlige forklaring på, at din hud på halsen og decolleté ikke altid fremstår lige så spændstig og ensartet som dit ansigt. For huden ældes nemlig langt hurtigere, da den her simpelthen er tyndere end resten af huden og dermed mere sensitiv og sårbar.

Antal
1
Tilføj til kurv