Tilbage til webshop

Botanical tinted face fair bb cream spf50

250,00 kr.

Multifunktionel mineralbaseret ansigtssolcreme, der føles let og lækker på huden. Cremen har en blød konsistens og fedter ikke. Den er god til den sensitive hud i ansigtet, da den er parfumefri, og ikke svier i øjnene. Drøj i brug, og rejsevenlig med 89 ml.

Er skabt til brug i ansigtet, men kan også bruges lokalt på kroppen, på de udsatte områder som f.eks. skuldre, ører, hals, bryst mm. På trods af den lette tint og farve, kan cremen bruges af voksne såvel som børn.

  • Koralrev venlig 
  • Parfumefri
  • Uden parabener
  • Vegansk og Cruelty Free
  • Dermatologisk testet
  • Uden mineralske olier

 

Beskrivelse: 

Botanical serien er kendt for at være mild, effektiv, bæredygtig og mineralbaseret. Botanical Tinted Face er ingen undtagelse. Den lette  konsistens gør den rar at bruge, hver eneste dag som solbeskyttelse. Mineral solbeskyttelse fungerer ved overfladisk at blokere solens stråler, så huden beskyttes effektivt. UVA samt UVB SPF. 50 sikrer at huden er beskyttet mod fotoaldring mens UVB SPF, beskytter huden effektivt mod solskoldning. Botanical Tinted Face er vandafvisende.

Cremen er multifunktionel og kan bruges som primer, da den udligner fine linjer og grove porer. Den lette tint giver en smuk ensartet glød til huden.

 Ingredienser:

Kakadublomme 

En australsk frugt som indeholder det højeste niveau af C-vitamin, end nogen anden fødevare. C-vitamin er et fantastisk antioxidant, der effektivt beskytter huden mod frie ilt radikaler fra solens UV-stråler, som nedbryder huden, og fremmer fotoaldring (tidlig aldring der skyldes solen). Antioxidantbeskyttelsen i Botanical Tinted Face er derfor ekstraordinær. 

Rød Alge

Er blandt de mest næringsrige typer tang i verden, med et proteinindhold på 30-50 procent. Indholdet af A-vitamin, niacin, jod, jern, folsyre og tre typer aminosyrer, gør også denne tang ekstra berigende for huden. Røde alger findes i mange farvande rundt omkring i verden, inklusive Australien.

 

Eukalyptus

Især kendt i Australien som koalaernes yndlingsspise. Eukalyptus har siden tidernes morgen været anvendt i urtemedicin, pga. af oliens unikke evne til at lindre og berolige. Den æteriske olie stammer fra træets blade, og er kendt for at forynge og ilte huden. 

 

Anvendelse 

Botanical Tinted Face SPF. 50 påføres dagligt året rundt, for ekstraordinær solbeskyttelse, pleje og primereffekt til huden. Kan anvendes ovenpå serum og dagcreme samt under makeup, for ekstra god holdbarhed og minimering af fine linjer og grove porer. . Find den farve der passer til din hudtone ud fra de 3 farvevarianter: 

  • Fair/Light
  • Medium/Tan
  • Rich/Deep 

Du skal muligvis bruge en lysere tone i vinterhalvåret til ind i foråret, og en mørkere tone om sommeren til ind i efteråret. Generelt er alle 3 farvevarianter meget taknemmelige, og blender sig flot med alle hudtoner, når blot de blendes godt sammen med huden.

Botanical Tinted Face SPF. 50 er også ideel til både sommer og ski/vinterferien. Påfør altid minimum 20 minutter før huden eksponeres for sol. Være opmærksom på at påføre igen minimum hver anden time, eller efter tørring med håndklæde. 

Indhold:89ml

 

Antal
1
Tilføj til kurv