Tilbage til webshop

Bioskin Daily Intensive Hand Cream 50 ml

179,00 kr.

 

Daily Intensive Hand Creme er en pH balanceret håndcreme til tørre til svært tørre og eksemudsatte hænder.

Hver dag forstyrrer vi vores naturlige pH-balance ved at vaske vores hænder, bruge håndsprit, skrive, lave mad - vores hænder stopper aldrig. Endnu mere for dem med manuelt arbejde, som kosmetologer, sygeplejersker, frisører, læger og så videre - at holde dine hænder sunde er en udfordring!

Salcura Daily Intensive Hand Cream vil nære, fugte og berolige de tørre, ru hårdtarbejdende hænder.

Daily Intensive Hand Cream er specielt udviklet til dem med tørre til svært tørre og eksemudsatte hænder. Selvom den er lille i størrelsen, er den pakket til randen med alt, hvad dine hænder har brug for.

Vores hænder er næsten altid udsat for kulde. Når vejret bliver koldt, tørrer luften ud, og kroppen kan ikke holde på fugt. Fordi huden på vores hænder ikke producerer så mange naturlige olier som resten af din krop, er den mere tilbøjelig til at blive tør.

Ved at bruge et væld af naturlige ingredienser, herunder tidsel, carbamid og oliven til at forsegle næring, absorberes det hurtigt og giver hænderne en blød satin fornemmelse, i stedet for en klæbrig følelse af ved creme. Tilsatte blomster- og urteekstrakter såsom rosmarin og kamille er også blandet i, hvilket hjælper med at lindre betændelse og dæmpe kløe.

Dette produkt er nu blevet dermatologisk testet med status 'Excellent'

  • Rig på naturlige olier og ekstrakter - Oliven, Tidsel, Havtorn, Aloe Vera, Kamille og Rosmarin
  • Naturligt afledte, videnskabeligt beviste aktive ingredienser - Carbamid, Glycerin og Mælkesyre
  • En let, ikke-klæbende formel, der absorberes hurtigt, fodrer huden med sunde næringsstoffer og lindrer tørre, ru hudproblemer
  • Indeholder ingen ubehagelige stoffer, ingen parfume eller andre syntetiske hudirriterende stoffer. Vegansk venlig og grusomhedsfri
  • Med en pH-værdi på 4,6 (hudgennemsnit er 4,7) tilbyder håndcremen en perfekt daglig fugtighedscreme til tørre hænder og endda til hænder, der er udsat for hudproblemer.

Antal
1
Tilføj til kurv