Tilbage til webshop

Aha Peeling 50 ml

260,00 kr.

Gør din hud mere ensartet og glødende med AHA Peeling

AHA Peeling er en eksfolierende frugtsyre-peeling, som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjælp af aktive ingredienser som mælkesyre og mandelsyre. Den hjælper med at reducere rødme, fine linjer og bekæmpe uren hud for en mere ensartet og glødende hud.

Peelingen bruges 1 til 2 gang om ugen hvis huden er sart. Ellers man kan bruge 1 gang dagligt. Hvis man bruge det om dagen, man skal bruge solcreme eller creme med solfaktor i. Peeling skal ikke vaskes af.

Denne frugtsyre-peeling er opkaldt efter de aktive AHA-ingredienser, som betyder alpha-hydroxy-acids, som er skaber en eksfolierende effekt ved at fjerne de døde hudceller gennem en kemisk proces og derved får din hud til at fremstå renere, mere ensartet og glødende.

Grunden til at frugtsyre-peeling rent faktisk kan skabe en synlig forskel er de aktive ingredienser. Mælkesyre er en velkendt hudplejeingrediens som både har anti-age egenskaber, men som også enormt god til at mindske pigmentforandringer fra både solen og akne. Den hjælper endda også med at mindske størrelsen på dine porer. En anden ingrediens er mandelsyre, som også er en AHA og er velkendt for sine anti-aging egenskaber sammen med de andre fordele, en kemisk eksfoliering giver som nævnt ovenfor. Desuden finder du også vitamin C, salicylsyre og en smule glykolsyre som er med til at gøre vores AHA Peeling til en sand vinder i enhver hudplejerutine.

  • Rig på aktive ingredienser og vitaminer
  • Ikke tilsat parfume
  • Ensarter hudtonen og giver mere glød
  • 100% Vegansk
  • Miljøvenlig glasflaske
Antal
1
Tilføj til kurv